Hey.

Welkom bij Maison Volière chambre d'hôte | bed & breakfast
La Souterraine | Creuse | Limousin | France

Voorstelling

Maison Volière werd oorspronkelijk gebouwd in 1877 en in 2013 werd er nieuw leven ingeblazen. Het is gelegen aan de rand van het middeleeuwse stadje La Souterraine, Maison Volière biedt een rustige omgeving, toch is het maar 10 minuten wandelen naar het dorpscentrum.

Next

Locatie

Ongeacht waarvan je komt, Maison Volière is altijd gemakkelijk bereikbaar, maar 45 minuutjes komende van Limoges International Airport (Bellegarde), minder dan twee uur en half van Parijs met de trein en minder dan 2 kilometer van de A20, welk de verbindingsweg is van Parijs naar Toulouse en naar het zuiden van Frankrijk.

Bekijk Maison Volière op Google Maps

Next

Kamers

Maison Volière bestaat uit drie charmante gastenkamers; enkele kamers, dubbele kamers, familie kamers waar drie, vier, vijf of zelfs zes personen kunnen blijven logeren! Enkel: 50€ Dubbel: 65€ Familie: 100€
Voor meer foto’s kan je Maison Volière vinden op Instagram

Boek een kamer, of zeg gewoon hallo!

Tel: 0033 (0)6 59 52 98 09
Klik op 'Book Online'* of stuur ons een bericht!

* Bij annulering of wijziging tot 2 dagen voor de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.

Naam

Email

Bericht